si   en   de   hr

O podjetju
- Predstavitev
- Kako do nas
- Kontaktni podatki
- Osnovni podatki
- Varstvo podatkov

Ponudba
- Apartmaji
- Cenik
- PDF Cenik
- Foto galerija


Predstavitev

Apartmaji Paula

Apartmaji Paula so sodobno urejeni apartmaji, ki se nahajajo v središču vasi Grad pri Cerkljah na Gorenjskem. Dva dvoposteljna, dva štiri posteljna in dva šest posteljna apartmaja nudita vse udobje, ki ga popotnik, športnik, izletnik, poslovnež ali gost potrebuje.

Vseh šest apartmajev je klimatiziranih. Sobe so opremljene s satelitsko televizijo in internet priključki. Ogrevane so na drva, kar daje prostoru posebno domačnost in prijetno počutje.

Vsak apartma ima prostorno kopalnico s tuš kabino in straniščem, ličen in sodobno opremljen kuhinjski kotiček in balkon.

V osrednjem delu Apartmajev Paula je skupni prostor, kjer se lahko gosti srečujejo, poklepetajo in v krušni peči ali na odprtem žaru tudi spečejo priboljške.

V kletnih prostorih si lahko gostje nabirajo novih moči v fitnes sobi ali se predajajo užitkom finske savne.

Pred apartmaji je prostorno parkirišče.

Okolica apartmajev Paula nudi nešteto možnosti za pohodništvo, rekreativne sprehode, rolanje, kolesarjenje, jadralno padalstvo. Mir in trenutke zase pa lahko poiščete v objemu bližnjih gozdov.

Apartmaji Paula so v lasti nadarjenih športnikov, ki se zavedajo pomembnosti zdravega načina življenja in redne telesne aktivnosti. Če vas bo zgrabila žilica po odkrivanju krajev in zanimivosti v okolici Apartmajev Paula, si boste kolo lahko brezplačno izposodili kar v domači hiši. Na njivah ob vasi je tudi pristajališče za jadralna padala. Pristajališče je v letnem času zelo obiskano.

Apartmaji Pavla so le 5 km oddaljeni od osrednjega slovenskega letališča, Letališča Jožeta Pučnika Ljubljana.

KrvavecKRVAVEC

Izpred Apartmajev Paula se pogled odpira na prostrano visokogorsko smučišče Krvavec. Ljubljani in Kranju najbližje visokogorsko smučišče je pravi raj za užitka željne smučarje v zimskih mesecih, poleti in jeseni pa na robu Kalškega pogorja v sprehodih, nabiranju plodov narave in čudovitih razgledih po bližnjih vršacih uživajo pohodniki in izletniki.
( http://www.rtc-krvavec.si )

Click on picture to enlarge

krvavec krvavec krvavec

GRAD

Grad je ena manjših vasi v občini Cerklje na Gorenjskem, skozi katero se prepelje največ gostov bližnjega smučišča Krvavec. Zgodovina piše o dveh gradovih v vasi. Grad Pod goro naj bi stal blizu Podgorškove domačije, drugi, prav tako porušen ob turškem vpadu v 14. stoletju, pa je bil grad Samgrad. V vasi je cerkev sv. Helene, ki je bila zgrajena leta 1426, o čemer priča letnica na zvoniku. Večina ljudi se v vasi Grad ukvarja z živinorejo in poljedelstvom, nekaj je tudi podjetnikov, mlajši pa se večino zaposlujejo v bližnjem Kranju in Ljubljani.

CERKLJE NA GORENJSKEM

Cerklje na Gorenjskem ležijo na prehodu iz Ljubljanske kotline v visokogorski svet Kamniško-Savinjskih Alp. Leta 2004 je kraj praznoval 850 letnico prve pisne omembe, kar je bilo zapisano v civilno pravnem dokumentu iz leta 1154. V tistem času je bila fara versko, kulturno in gospodarsko središče. V Cerkljah so bili rojeni mnogi znani Slovenci, med drugim gledališki igralec, režiser in pedagog Ignacij Borštnik. Dan njegove smrti, 23. september je izbran za dan občinskega praznika Občine Cerklje. Kraj daleč naokoli slovi kot lepo urejen in gostoljuben. Turistična zveza Slovenije mu je naziv najbolj urejenega in gostoljubnega kraja v Sloveniji podelila že trikrat.

 
©2007-2024 Spletina d.o.o., All rights reserved